auto icon auto text
fabriek icon fabriek text
medisch icon medisch text
vliegtuig icon vliegtuig text
boot icon boot text
chip icon chip text
  • Slide4
  • Slide2
  • Slide1
  • Slide20
  • Slide3

Fabrieken

Sinds de oprichting in 1995 is de Tipro groep de specialist in het produceren van hoogwaardige titanium halffabricaten. Ze hebben drie dochterondernemingen: Tipro Welding Wires (TWW), Metal Titanium (MTCO) en Tipro Fasteners (TFC).). Ze werken dagelijks met zo’n 100 werknemers en zijn daardoor zeer flexibel.

 

Tipro is gevestigd in Xi'an in China. Ze hebben een 8ton, 10ton en 15ton vacuüm oven, walsapparatuur, gloeiovens, CNC machines, ultrasoon testapparatuur, extrusiemachines en een 3500ton smeedpers.

 

Certificeringen

AS9100 / EN9100 (aerospace-certificering)
ISO 13485 (medische certificering)
ISO 9001-2008 (certificering kwaliteitsmanagement)

 

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen heeft Tipro haar eigen kwaliteitsafdeling voor het uitvoeren van materiaaltesten op alle geproduceerde titanium materialen.Samplingmateriaal van elke heat/batch wordt geanalyseerd om te controleren of het materiaal voldoet aan de voorgeschreven specificaties. Hun software zorgt voor volledige herleidbaardheid van alle batch- en heatnummers. Al het geproduceerde titanium wordt standaard getest op chemische en mechanische waarden volgens EN10204/3.1